VIRGIN IZAKAYA BAR підносить культуру японської кухні на новий, вищий рівень. Тут традиційні техніки приготування поєднуються з сучасними. Усі страви у закладі готують на відкритій кухні. Гості можуть спостерігати за тим, як нарізають тартар із тунця Bluefin, обсмажують морепродукти на японському грилі робата, готують хенд-роли. На барі на вас чекає велика винна та коктейльна карта, колекція ексклюзивного японського віскі та саке. Стильний концептуальний інтер’єр ресторану створює особливу атмосферу, яка ідеально підходить як для вечері з друзями та сім’єю, так і для бізнес ланчів із колегами. VIRGIN IZAKAYA BAR вже відомий мешканцям Києва та Одесси. Відтепер зустрічайте ресторан японської кухні культового формату в Харкові.